Lukijat

maanantai 11. tammikuuta 2016

Sukkakalenterilla uuteen työviikkoon


Neulefanit, nyt tarkkana! Tammikuuta on kulunut jo tovi, mutta ei ole liian myöhäistä vinkata hyvästä seinäkalenterista sukankutojille. Ravelry nettisivulta löytyy Niina Laitisen suunnittelema sukkakalenteri, jossa saa kahdentoista sukkamallin ohjeet, yhden joka kuukaudelle. Näin kalenterin ystäväni seinällä ja ajattelin, että vautsivau, tuommoinenhan se on hankittava ilman muuta. Kalenteri löytyy sivulta http://www.ravelry.com/ ja hinta on vain 3,50.


Tässä on tammikuun aukeama ja January Socks. Sukkamallit ovat fiinejä mutta eivät ylitsepääsemättömän vaikeita, ja ne on neulottu tutuista Novitan langoista: Seitsemästä veljeksestä ja Nallesta. Suosikkini ovat elokuun harmaat Soulmates-sukat, eli ne pitää ainakin tehdä.


Haluaako joku neuloja ottaa haasteen ja kutoa jokaisen kuukauden sukat? Voin linkittää blogiini linkin omaan blogiisi tai julkaista kuvia eri kuukausien sukista, jos lähetät kuvat minulle osoitteeseen: lankaruukkupegasos@gmail.com

Itse en taida haastaa itseäni tänä vuonna millään, vaan ainoastaan fiilistelen sukkakuvilla ja teen sukkaparin silloin, kun inspiraatio iskee. Uudenvuodenlupauksiakaan en ole tehnyt vuosiin, paitsi sen yhden klassisen: aion olla yhtä hyvä kuin viime vuonna. 

Mukavaa viikon jatkoa kaikille lukijoille!